ხშირად დასმული კითხვები ავტორიზაცია  |  რეგისტრაცია
სიახლეები
უცხოელები ქართული ღვინოებიდან „ქინძმარაულს“ ირჩევენ
05 იანვარი, 2018

ქართული ადგილწარმოშობის ღვინოებიდან უცხოელები „ქინძმარაულს“ ირჩევენ.

ღვინის ეროვნული სააგენტოს ოფიციალური მონაცემებით, ქართული ადგილწარმოშობის ღვინოებიდან ყველაზე დიდი რაოდენობით ექსპორტირებულია სწორედ „ქინძმარაული“ – 12,8 მლნ ბოთლი.

მეორე ადგილზეა „მუკუზანი“ – 4,2 მლნ, მას მოსდევს „წინანდალი“ – 3,4 მლნ, „ახაშენი“ – 1,5 მლნ, „ხვანჭკარა“ – 887,5 ათასი, „ტვიში“ – 308,8 ათასი ბოთლი და სხვა.

მაია დემეტრაშვილი

www.travelingeorgia.ge


© 2011-2017, TRAVEL IN GEORGIA.