ხშირად დასმული კითხვები ავტორიზაცია  |  რეგისტრაცია
სიახლეები
NYT: ხინკალი თეფშზე წვეთის დაუღვრელად უნდა მიირთვათ
12 მარტი, 2019

The New York Times-მა აშშ-ში მდებარე ქართული რესტორნის შესახებ სტატია გამოაქვეყნა. სტატიის ავტორი მარიან ბული ქართული ტრადიციული კერძების შესახებ ვრცლად წერს და მკითხველს მათი მირთმევის წესებსაც აცნობს.

„თქვენ ხინკალი თეფშზე წვეთის დაუღვრელად უნდა მიირთვათ“, – წერს ჟურნალისტი. სტატიაში ასევე საუბარია იმერული და აჭარული ხაჭაპურის, ბადრიჯნის ფხალის, გუდის ყველის, შქმერულისა და ჩანახის მომზადების წესებზე. 

შენობის ინტერიერი ფიროსმანის ნახატებით არის გაფორმებული. რესტორანი ბრუკლინში 2001 წელს გაიხსნა.

ფოტო: The New York Times

imedinews.ge


© 2011-2017, TRAVEL IN GEORGIA.